Πανηγυρίζει ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού για το …τίποτα!

14 Μαΐου 201617:00

Με ένα post στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης πανηγυρίζει για τις δράσεις τις Περιφέρειας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

 Όπως ο ίδιος αναφέρει”έχουν δοθεί εκατομμυρίων ευρώ για την ανάδειξη και βελτίωση πολιτιστικών μνημείων”, αλλά όταν πατάμε το Link που μας προτρέπει μεταφερόμαστε σε ένα πεδίο όπου οι πληροφορίες που παρέχονται δεν αξίζουν ούτε μερικά ευρώ.

Δεν έχει να επιδείξει κανένα δικό του έργο

Η ιστοσελίδα των 225000 ευρώ  την οποία αγνοεί το διαδίκτυο, τα φυλλάδια των 180000 ευρώ οι εφαρμογές για τα κινητά, είναι από προγράμματα που έγιναν από την διοίκηση του πρώην Περιφερειάρχη όπως και πολλές άλλες δράσεις. Στην τοπική αυτοδιοίκηση όλα όμως έχουν μια συνέχεια, και μπορεί οι προηγούμενοι να υλοποίησαν τα παραπάνω, η διαχείριση τους όμως είναι ακόμα πιο σημαντική. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης οπαδός των θεματικών εκθέσεων και των συνεντεύξεων δεν έχει επιδείξει κανένα ουσιαστικό έργο, απόδειξη, το κείμενο του Γιώργου Παυλίδη για την ανάδειξη έτους τουρισμού το 2017. Στο κείμενο αυτό ο Περιφερειάρχης ουσιαστικά παραδέχεται ότι στα δύο χρόνια της διοίκησης του δεν υπήρχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει την συνέντευξη του σε ξένο ΜΜΕ χωρίς να έχει μέσα ούτε ένα ενεργό link προς τις εφαρμογές της Περιφέρειας

Οι δήθεν επιτυχίες που κατά καιρούς αυτοπαρουσιάζει δεν είναι τίποτε άλλο από την δυναμική που έχει ο καλοκαιρινός τουρισμός στην Θάσο  ο οποίος οφείλεται σε παράγοντες άσχετους με την Περιφέρεια.

Απαξίωσε και συνεχίζει να απαξιώνει πρωτοβουλίες ιδιωτών

Όταν παρουσιάστηκε το Branding Τόπου Νεστοχώρια, το μοναδικό Branding Τόπου στην Ελλάδα που έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες μια συγκεκριμένης περιοχής και συγκεκριμένα της ΑΜΘ, ο κ.Μιχάλης Αμοιρίδης αφού είχε ενημερωθεί με e-mail σχετικά (δεν απάντησε σε 3 τηλεφωνήματα) για την εκδήλωση, δεν έδωσε παρόν όπως θα έπρεπε λόγω της θέσης του και δεν έστειλε κάποιο στέλεχος της αντιπεριφέρειας.

 

Σε κάποιες συζητήσεις μετέπειτα αιωρήθηκε στο κόσμο της παραπολιτικής δεν τον άφησε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης να παραβρεθεί 

Αυτό μπορεί να οφείλεται ότι σε μια ανάλογη προσπάθεια που είχε κάνει ο ίδιος στην περιοχή απέτυχε παταγωδώς αφού η συνάντηση που έκανε με φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής έμελλε να είναι η πρώτη και η τελευταία.
Είναι δικαιολογημένο να αισθάνεται άβολα πως κάποιοι χωρίς την βοήθεια της περιφέρειας και των δήμων και κυρίως με μηδενική επένδυση δημιούργησαν κάτι που οι ίδιοι προσπαθούν με ΕΣΠΑ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. 

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο κ. Αμοιρίδης στην αναφορά μας ότι απαξίωσε την παρουσίαση, μας κατηγόρησε για εκβιασμό. Διαβάστε σχετικά εδώ

Δείτε το site www.nestohoria.gr  και βίντεο από τις παρουσιάσεις που έχουν ξεκινήσει:

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr