Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Πασχαλίδης/Τριγκώνης

10 Οκτωβρίου 201318:30

Παγκόσμιοι πρωταθλητές για τρίτη φορά στη μεγάλη καριέρα τους αναδείχθηκαν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα tornado που ολοκληρώθηκε στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία και με το σπαθί τους θεωρούνται οι κορυφαίοι στον κόσμο.

Στις 10 κούρσες που έγιναν, το ελληνικό σκάφος είχε έξι 1ες θέσεις, τρεις 2ες και μια 3η θέση. Συγκέντρωσε 12 βαθμούς ποινής έναντι 24 του μικτού πληρώματος από τη Γερμανία. Την 3η θέση κατέκτησαν οι Αυστραλοί με 39 βαθμούς ποινής.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι Αλέξης Ταγαρόπουλος και Νίκος Μαύρος, οι οποίοι κατέλαβαν την 5 θέση με 61,6 βαθμούς ποινής.
Στους αγώνες έτρεξαν η Μαρία Τσαουσίδου και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι πήραν την 3η θέση μεταξύ των μικτών πληρωμάτων και στη γενική ήταν 13οι.

Πηγή : sport.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr