Ούτε το κρύο, ούτε το χιόνι δεν μπορεί να σταματήσει το badminton στην Ξάνθη.

10 Ιανουαρίου 201719:04

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση παιδιών και αθλητών στην διασυλλογική αγωνιστική ημερίδα που έγινε μεταξύ ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης και ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Ο κόσμος αψήφησε τις καιρικές συνθήκες που μπήκαν σε δεύτερη μοίρα.

Κυριάρχησε η αγάπη και το πάθος για το παιχνίδι. Περισσότεροι από 25 Ξανθιωτάκια Κ 13 έδωσαν βροντερό παρόν στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου ΓΕΛ, που και πάλι μεταμορφώθηκε σε κυψέλη αθλητισμού και κοινωνικοποίησης.

Μικροί και μεγάλοι συναγωνίστηκαν σε μονά και διπλά παιχνίδια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και πιστοποιώντας την ανοδική πορεία και ανταπόκριση του αθλήματος στην πόλη.

«Η Ξάνθη θέλει να πρωταγωνιστήσει στο badminton και πλησιάζει ο καιρός που θα «ρευστοποιηθούν» τα αποτελέσματα της καλής δουλειάς που γίνεται» είπε ο Χ. Ιορδάνου, που δήλωσε περήφανος για την πορεία των Ξανθιωτών. Επόμενο ραντεβού είναι στις 15/01 με τα προκριματικά των πανελληνίων Κ 13 και Κ 17, όπως και ανδρών – γυναικών στο Πανεπιστημιακό γυμναστήριο των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr