Οκτώ μετάλλια για την Ελλάδα στο Μόντρεαλ

19 Αυγούστου 201312:00

Οκτώ μετάλλια κατέκτησε η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στο Μοντρεάλ. Ο Γιάννης Κωστάκης, πήρε το χρυσό στα 50μ. πρόσθιο SB2 και το χάλκινο στα 200μ. ελεύθερο S3, καταλήγοντας στην τρίτη θέση στα 50 μ. πεταλούδα στην κατηγορία S3. Η ελληνική κολυμβητική ομάδα κατέκτησε ένα χρυσό, ένα ασημένιο και 6 χάλκινα μετάλια στη διεθνή διοργάνωση.

Ο Γιάννης Κωστάκης, που πήρε το χρυσό στα 50μ. πρόσθιο SB2 και το χάλκινο στα 200μ. ελεύθερο S3, κατέληξε στην τρίτη θέση στα 50 μ. πεταλούδα στην κατηγορία S3.

Οι Έλληνες ομογενείς που παρακολουθούσαν τους Έλληνες παραολμπιονίκες ξέσπασαν σε χειροκροτήμετά, καθώς η ελληνική κολυμβητική ομάδα ξεχώρισε με τις διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολυμβησης αναπήρων του Μόντρεαλ.

Οι Ελληνες αθλητές έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό στον Κρητικό σύλλογο, ενώ δεξίωση προετοίμάζει προς τιμήν τους η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μοντρεάλ.
Πηγή : Allinsports

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr