Ο Σάντος ήταν στο αεροπλάνο (video)

1 Ιουλίου 201421:20

Μια απίστευτη στιγμή κατέγραψε η κάμερα του pamesports.gr στο αεροπλάνο της επιστροφής της εθνικής ομάδας από την Βραζιλία. Μια στιγμή που αναδεικνύει το εκπληκτικό κλίμα στις τάξεις αυτής της ομάδας.

Ενώ όλοι κάθονταν αμέριμνοι και περίμεναν την προσγείωση στην πατρίδα μετά από ένα μήνα, ξαφνικά άνοιξε το μικρόφωνο από το πιλοτήριο και ακούστηκε η φωνή του… Φερνάντο Σάντος να ανακοινώνει την ενδεκάδα της εθνικής ομάδας.

Πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβουν όλοι ότι επρόκειτο για τον Κώστα Μανωλά που μιμήθηκε με μοναδικό τρόπο (οπως κι εσείς ακούτε) τον Πορτογάλο προπονητή. Ένα στιγμιότυπο από αυτά που συμβαίνουν στα άδυτα όλων των ομάδων (καθώς στις οικογένειες πάντα υπάρχουν όμορφα πειράγματα μεταξύ των μελών τους) και σας παρουσιάζει σήμερα το pamesports.gr , που -όπως έχετε καταλάβει- όλες αυτές τις ημέρες ήταν παντού!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr