Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φέρνει στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο τίτλο της Superkombat

1 Σεπτεμβρίου 201320:09

Για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου της Superkombat αγωνίστηκε το Σάββατο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης και κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τον Τούρκο αντίπαλο του Harun Kina, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες για ακόμα μια φορά.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Grand Cinema Digiplex στο Baneasa Shopping City, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έδωσε μια δυνατή και σκληρή μάχη με τον Τούρκο Harun Kina και φάνηκε από τον πρώτο γύρο ότι ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο αντίπαλος Harun Kina αν και έδειξε πως είχε μεγάλες αντοχές στα δυνατά χτυπήματα του Έλληνα Πρωταθλητή, πολλές φορές έφτασε κοντά στο να βγει νοκ αουτ. Ο τρίτος γύρος ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του Μιχάλη Ζαμπίδη ως μεγάλου νικητή του παιχνιδιού με ομόφωνη απόφαση και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου της Superkombat.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι φίλοι του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μας ενθάρρυναν τον Iron Mike με μηνύματα αγάπης και δύναμης στην επίσημη σελίδα του στο facebook, η οποία ξεπερνά τους 519.000 fans.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε γι΄αυτή του την επιτυχία: «Χαίρομαι πολύ που η προετοιμασία μου έφερε νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Τούρκο διεκδικητή και κατάφερα να φέρω στη χώρα μας έναν τόσο σημαντικό Παγκόσμιο Τίτλο».

http://youtu.be/GPOP_D01RSo

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr