Ο «κόφτης» του αύριο. Του Παναγιώτη Πεντζουρίδη

22 Μαΐου 201622:59

Τα όσα ζει η σημερινή Ελλάδα, ευθύνη του πολιτικού της κόσμου και των πολιτών – ψηφοφόρων, είναι αποτέλεσμα μιας πορείας διαγεγραμμένης απο το 1996, τότε που ο υποτιθέμενος «εκσυγχρονισμός» δεν ήταν τίποτε περισσότερο από τον «προάγγελο» της σημερινής κατάρρευσης, της εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας, ευτυχώς όχι ακόμη και της Εθνικής Συνείδησης.

Το 80% των εκλεγμένων Βουλευτών του Κοινοβουλίου (σ.σ. δυσκολεύομαι να το αναφέρω ως ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, διότι ένα Εθνικό Κοινοβούλιο δεν εκχωρεί την κυριαρχία του), με «ελάχιστες ώρες κοινοβουλευτικών πτήσεων» όπως πολύ σωστά είπε έμπειρος συντάκτης, υπερασπίζονται μια πολιτική, που δεν έχει προσδιορισμό, δεν έχει χρώμα, δεν έχει στόχο και σκοπό.

Μοναδικός σκοπός αυτής της πολιτικής Τσίπρα – Καμμένου, είναι η διατήρηση άνευ όρων στην εξουσία, μια εξουσία την οποία ξέρουν καλά να διαχειρίζονται, μιας και εντός του κυβερνητικού σχηματισμού υπάρχουν άνθρωποι του καταστροφικού «εκσυγχρονισμού» του 1996 που μέχρι το 2004 και μετά απο το 2009 έως το 2011 έπαιξαν τα… «ρεστα» τους για την εξουσία και μόνο την εξουσία.

Ολοι αυτοί – που δεν ήταν, δεν υπήρξαν ποτέ ΠΑΣΟΚ και Σοσιαλιστές – κατάφεραν να μπουν στην «ομπρέλα» του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, υποσχόμενοι ότι θα δώσουν την εξουσία στους ανυπόμονους εξουσιαστές Τσίπρα και Καμμένο. Και το έπραξαν με επιτυχία. Άλλωστε αυτοί είχαν… ένσημα εξουσίας!

Ετσι λοιπόν, αυτοί δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να ψηφίσουν «κόφτες», «λαιμητόμους» και όλα εκείνα τα χρήσιμα εργαλεία των δανειστών για να καθυποτάξουν για έναν και όχι μόνο αιώνα την ελληνική οικονομία. Και μαζί τους όλοι αυτοί που είναι συστρατευμένοι με το ΣΥΡΙΖΑ, έχουν συνδυάσει το μέλλον τους και την ύπαρξή τους, τους έτυχε το πολιτικό – οικονομικό «τζόκερ» να εκλεγούν Βουλευτές απο το πουθενά και να καθορίζουν τις ζωές μας!

Αυτοί, όλοι αυτοί, που ανεπιφύλακτα τους κατονομάζω ως ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ, έχοντας πλήρη γνώση των όσων γράφω και αναφέρομαι, τοποθετούν «κόφτη» στο δικό μας αύριο, στο αύριο των παιδιών μας, των επομένων γενεών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr