Νία Βαρντάλος: 10 χρόνια προσπαθούσε να υιοθετήσει παιδί – Τι γράφει στο βιβλίο της «Instant mom»

10 Μαρτίου 201317:30

Η Ελληνοαμερικανίδα σταρ Νία Βαρντάλος περιγράφει στο βιβλίο της «Instant mom» που κυκλοφορεί στις 2 Απριλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες την αγωνία της για την υιοθεσία ενός παιδιού αλλά και τη δικαίωσή της.

«Συχνά αναρωτιόμουν στο παρελθόν γιατί έτυχα τόσο μεγάλης επιτυχίας με την πρώτη μου ταινία. Ίσως επειδή έπρεπε τώρα να χρησιμοποιήσω αυτή την επιτυχία μου για να ανοίξω το στόμα μου και να μιλήσω για την υιοθεσία». Αυτή είναι μία από τις πολλές σκόρπιες σκέψεις που θα μοιραστεί με τους αναγνώστες του βιβλίου της η Νία Βαρντάλος.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία του λέξη, το βιβλίο αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στους αγώνες που έκανε για δέκα χρόνια η διάσημη ηθοποιός με τον επίσης γνωστό κωμικό ηθοποιό σύζυγό της Ίαν Γκόμεζ προκειμένου να αποκτήσουν το δικό τους παιδί μέσω υιοθεσίας.

«Βλέπουμε ξαφνικά μπροστά μας ένα μικρό κοριτσάκι με καστανά μαλλιά, στα χέρια μιας κοινωνικής λειτουργού… Γυρνάει και κοιτά εμένα. Κατευθείαν. Και χαμογελά. Ακολουθεί μία περίεργη σιωπή. Και το μόνο που σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή είναι ‘επιτέλους, μικρή μου, σε βρήκα’».

Κάπως έτσι περιγράφει η ίδια την πρώτη συγκινητική συνάντηση με την κόρη της η οποία σήμερα είναι οκτώ χρονών. Η υιοθεσία ήρθε όταν η μικρή ήταν μόλις τριών χρονών και από τότε η Νία Βαρντάλος δεν έχει αφοσιωθεί μόνο στην ανατροφή και το μεγάλωμα της κόρης της αλλά και σε μία άτυπη δική της ‘καμπάνια’ ώστε να μάθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν παιδί μέσω υιοθεσίας τους τρόπους με τους οποίους θα τα καταφέρουν σύμφωνα με τη real.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr