Νέα ŠKODA Superb: Aποκαλυπτήρια στην Πράγα

2 Φεβρουαρίου 201506:39

Με την παρουσίαση της ŠKODA Superb 3ης γενιάς, η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας περνά σε νέο επίπεδο. Στα σκίτσα απεικονίζεται ένα αμάξωμα, που, όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες της εταιρίας, έχει σοφιστικέ σχεδίαση εμπνευσμένη από την αίσθηση του δυναμικού, του κομψού, του μεταμοντέρνου, του ελκυστικού. 

Η νέα ναυαρχίδα της ŠKODA υιοθετεί γνωρίσματα από το πρωτότυπο ‘VisionC’ και τα συνδυάζει με τρόπο που δημιουργεί ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Από το εμπρός μέρος μέχρι πίσω, από τους μεγάλους τροχούς μέχρι την κεκλιμένη κατάληξη της οροφής, το αμάξωμα της  νέας  Superb αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις  χάρη στις αρμονικές του γραμμές, την ελκυστική του γεωμετρία, τις καθαρές του επιφάνειες, τις σμιλεμένες του γωνίες που συνθέτουν ένα συμπαγές σύνολο!

Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Superb είναι τόσο δυναμική, που, λέγεται ότι θα θέτει νέα στάνταρ στην πολυτελή κατηγορία, προσφέροντας περισσότερο συναίσθημα από ποτέ. Από το σκίτσο και μόνο, το κορυφαίο μοντέλο της ŠKODA ενθουσιάζει, ενώ, το ίδιο συναρπαστική αναμένεται να είναι και η εικόνα του εσωτερικού που θα αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες.

Η νέα ŠKODA Superb θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Πράγα, στα μέσα Φεβρουαρίου. Ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση στο κοινό του σαλονιού της Γενεύης, ενώ, το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει προς τα μέσα του 2015.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr