Η Νέα Δημοκρατία προωθεί πρόσωπα στην Ξάνθη χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν;

8 Φεβρουαρίου 201710:37

Με τίτλο “Και μετά τον Αλέκο Κοντό, ποιος;” είχαμε αναφερθεί ότι στην Ξάνθη δεν υπάρχουν πλέον αυτοί οι Πολιτικοί άντρες (από όλους τους χώρους) που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε γρήγορα τον πρώην υπουργό αλλά και να αφήσουν το δικό τους έργο. Ακόμα και αυτοί που υπάρχουν όμως έχουν επιλέξει να μείνουν μακρυά.

Για την Νέα Δημοκρατία όμως φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο απλά, ο σχεδιασμός και η επιλογή των προσωπών γίνεται εν αγνοία τους, πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι ο Μιχάλης Πουσπουρίκας ο οποίος δεν έχει εκδηλώσει κανέναν ενδιαφέρον να προωθείται και να αναφέρεται το όνομα του σε ΜΜΕ της Αθήνας. Καταρχήν θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις ο ίδιος από την ΝΟΔΕ και το ίδιο το κόμμα, πως τον εμπλέκουν αφού δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Όσο αφορά την ΝΟΔΕ, η ίδια θα πρέπει να δώσει επίσης εξηγήσεις αν έχει συμμετοχή στο θέμα των προσώπων, γιατί τα ονόματα που ακούγονται είτε δεν μπορούν καν να συλλαβίσουν το όνομα Νέα Δημοκρατία, είτε δεν έχουν τραγουδήσει το “Σε περιμένω να ρθεις και πάλι” , είτε δεν έχουν κουβαλήσει ούτε ένα φυλλάδιο του κόμματος ποτέ, είτε στις δύσκολες ώρες του 2012 έως μέχρι να γκρεμιστεί το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είχαν λουφάξει σε σκοτεινή γωνία, η και ακόμα χειρότερα, φλερτάριζαν για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως και να έχει το ερώτημα παραμένει, και μετά τον Αλέκο Κοντό ποιος; Γιατί με τα πρόσωπα που όπως φαίνεται  θα οδηγηθεί η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, είναι πολύ πιθανό σε λίγα χρόνια να λέμε “αυτοί ήταν λίγο καλύτεροι από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ” αφού οι τελευταίοι έχουν θέσει πλέον το όριο του ΤΙΠΟΤΑ

*η ΝΟΔΕ ας ξεκαρφιτώσει από το Facebook την εκδήλωση από τα Άβδηρα, εκτός αν την συγκίνησε τόσο πολύ!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr