Μόνο ο ΣΚΑΙ υπέβαλε πρόταση για τη μετάδοση του τελικού μπάσκετ

12 Ιουνίου 201316:00

Μόνο ο ΣΚΑΙ υπέβαλε πρόταση για τον τελικό μπάσκετ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ο οποίος και κατά πάσα πιθανότατα θα αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα που έχει προγραμματιστεί για τις 9 σήμερα το βράδυ στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Τα αρχικά σενάρια που ήθελαν και τον ΑΝΤ1 να αναλαμβάνει τη μετάδοση καθώς φαίνεται δεν ισχύουν ενώ τόσο το ίδιο το εν λόγω κανάλι όσο και οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν προχώρησαν σε προσφορές, όπως λένε οι πληροφορίες, λόγω χρόνου αλλά και λόγω έλλειψης διαφημίσεων.

Πάντως, από όποιο κανάλι και να μεταδοθεί ο αγώνας, θα υπάρχει μόνο εικόνα και όχι περιγραφή, καθώς η ΕΣΗΕΑ έχει προκυρήξει απεργία στα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα.

«Δεν επιτρέπεται για ακόμη μια φορά, ένας ιδιώτης να κερδοσκοπήσει στην πλάτη του ελληνικού λαού» τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απαιτώντας τη μετάδοση του τελικού με τον Ολυμπιακό, αποκλειστικά και μόνο από την ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ΚΑΕ:

«Με αφορμή τα όσα συνέβησαν χθες -ομολογουμένως σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα του γραφειοκρατικού και αργοκίνητου δημοσίου τομέα- και μας άφησαν όλους άναυδους και ειδικώς σε ό,τι αφορά στη μετάδοση του 3ου τελικού των play offs, θα ήθελα να τονίσω τα εξής, απευθυνόμενος σε όλους τους αρμόδιους-υπεύθυνους της ελληνικής πολιτείας» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«1. Δεν είμαι αυτός που θα κρίνω αν ήταν σωστή ή λάθος η τόσο αιφνιδιαστική απόφαση για το λουκέτο στην ΕΡΤ, αν και δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος ότι αυτή η λύση θα επιφέρει σημαντική βελτίωση στο δημοσιονομικό αδιέξοδο που έχουμε οδηγηθεί. Ωστόσο, έχω σχηματίσει τη δική μου άποψη, όπως ο κάθε Ελληνας, που στην παρούσα όμως δεν αφορά κανέναν άλλον πλην εμού.

2. Εχω κάθε δικαίωμα όμως σαν έλληνας πολίτης πρώτα και σαν Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα, να απαιτώ τη χρηστή διαχείριση των χρημάτων που εχει συνεισφέρει ο κάθε Ελληνας μέσω της ΕΡΤ και να ζητώ ο αγώνας να μεταδοθεί από την ΕΡΤ και μόνο!

3 Δεν αποδέχομαι την εύνοια υπέρ κανενός καναλάρχη, δεν αποδέχομαι “δωράκια” τέτοιου βεληνεκούς, και μάλιστα όταν αυτά έχουν πληρωθεί από τον ελληνικό λαό που ματώνει εδώ και 3 χρόνια!

Καλώ τους ιθύνοντες να δώσουν εντολή επαναλειτουργίας της ΕΡΤ και μετάδοση του 3ου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Αλλιώς, ζητώ ρητή δέσμευση ότι κανένας καναλάρχης δε θα βγάλει ούτε 1 ευρώ στην πλάτη του ελληνικού λαού!».

Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr