Mexicana

19 Φεβρουαρίου 201022:00

mexicanaΣαλάτα mexicana

Υλικά

  • · 1 ½ φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο
  • · 1 φλιτζάνι κόκκινα φασόλια βρασμένα
  • · ½ φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
  • · 3 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα)
  • · 2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • · 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • · 1 κόκκινη πιπεριά (όχι καυτερή) ψιλοκομμένη
  • · 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • · 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
  • · 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • · 2 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
  • · 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη φρέσκια ψιλοκομμένη
  • · 1 λεμόνι το χυμό
  • · Αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια βαθιά σαλατιέρα ρίχνετε το καλαμπόκι, τα φασόλια, το σέλερι, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τις ντομάτες. Σε ένα σέικερ, χτυπάτε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το λεμόνι, τη ρίγανη και το αλάτι. Με αυτό το μείγμα περιχύνετε τα υλικά που υπάρχουν στη σαλατιέρα. Σκεπάζετε τη σαλάτα και την τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 περίπου λεπτά. Σερβίρεται κρύα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr