Μετά το χαράτσι και σεισμόσημο για όλα τα ακίνητα

20 Αυγούστου 201316:00

“Σεισμικά κύματα” στους ιδιοκτήτες αναμένεται να προκαλέσει το σεισμόσημο για τα ακίνητα. Τι είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος“Θα προσπαθήσουμε η επιβάρυνση για το σεισμόσημο να είναι η ελάχιστη δυνατή”, διευκρίνισε μιλώντας στο MEGA, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, αναφερόμενος στο “σεισμόσημο” που προβλέπεται να επιβληθεί σε όλα τα ακίνητα και που αναμένεται να συζητηθεί κατά τη διάρκεια του νέου ελέγχου της ελληνικής οικονομίας.

“Είναι μία κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθεί η χώρα με πάρα πολλή προσοχή χωρίς να επιβαρυνθούν οι πολίτες που δεν αντέχουν άλλο αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα πάθουμε τις ζημιές που πάθαμε στο παρελθόν”, συμπλήρωσε.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος απέφυγε ωστόσο να ανοίξει περισσότερο το θέμα για το σεισμόσημο, όπως για το πότε εξετάζεται να εφαρμοστεί το μέτρο.

Πηγή : news247 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr