Το Μάρτη νέοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

3 Φεβρουαρίου 201410:00

Στις 7 Μαρτίου θα βγάλει και επίσημα στο «σφυρί» το ΤΑΙΠΕΔ το οικόπεδο του Ρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών που έχει εκδώσει ο φορέας.

Το οικόπεδο που ανήκει στο δημόσιο και είναι δίπλα από την γέφυρα είναι συνολικής έκτασης 16.737 τετραγωνικών μέτρων και τιμή εκκίνησης τα 1.300.000 ευρώ. Ο τρόπος πληρωμής από τους όποιους ενδιαφερόμενους επενδυτές θα γίνει με δόσεις.

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, το συγκεκριμένο ακίνητο «είναι γήπεδο που ευρίσκεται στην παραλιακή ζώνη του πρώην Δήμου Ρίου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Γεωργίου, σε εξαιρετικά κομβικό σημείο, σε άμεση γειτνίαση με τη Ζεύξη Ρίου – Αντιρρίου, το πορθμείο του Ρίου και το κάστρο του Ρίου. Μπορεί να αξιοποιηθεί για τουριστική εγκατάσταση».

Σημειώνεται ότι το διήμερο 6 με 7 Μαρτίου βγαίνουν στο «σφυρί», μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας επτά ακίνητα του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) σε Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Καλαμάτα. Στόχος του ΤΑΙΠΕΔ είναι να αντλήσει από αυτές τις δημοπρασίες συνολικά έσοδα τουλάχιστον 8.250.000 ευρώ.

Πηγή : www.realestatenews.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr