Μαρία Καλούδη – “Θα σου πω μια ιστορία”

19 Μαΐου 201513:47

Πτυχιούχος Παιδαγωγικού και με μεγάλες διακρίσεις στο χώρο του βόλεϊ, η Μαρία Καλούδη μας συστήνεται, αυτό το καλοκαίρι, και ως ερμηνεύτρια.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης από την οποία κατάγεται, την έχει φιλοξενήσει σε πολλές μουσικές σκηνές και οι ακροατές της μιλούν για μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωνή.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, και τον τελευταίο χειμώνα να τη βρίσκει να περιοδεύει στη βόρεια Ελλάδα, η επιθυμία της για ενεργό δράση είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη της δισκογραφική δουλειά (single) με τίτλο: «Θα σου πω μια ιστορία».

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό, ευδιάθετο και γεμάτο ενέργεια κομμάτι και σε συνδυασμό με την παιδικότητα που το χαρακτηρίζει, έρχεται να αναστατώσει ευχάριστα μικρούς και μεγάλους!

Τους στίχους υπογράφει η νεοσύστατη ομάδα των The Sunshine Boys. Η ερμηνεία της Μαρίας Καλούδη, η παρουσία του Φώτη Ανδρικόπουλου, οι στίχοι και η μουσική που το πλαισιώνουν, καθιστούν το “Θα σου πω μια ιστορία” το must listen του καλοκαιριού.

 

www.musiccorner.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr