Μαλού: Το «Δες Με» απέκτησε video clip

8 Ιουνίου 201603:34

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Καλαμάτα, γύρισε η Μαλού το video clip του καινούριου της single!

Η Μαλού με την δροσερή και ολόφρεσκη παρουσία είναι μία κατηγορία ανερχόμενου καλλιτέχνη από μόνη της, διότι χωρίς αμφιβολία δε συναντά κανείς πολλούς ανερχόμενους που να έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 32 εκατομμύρια προβολές σε δύο μόνο singles.

Μετά την αισιόδοξη αρχή με το «Μια Φορά Στο Τόσο», σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελένη Γιαννατσούλια, η τραγουδίστρια… μας είπε πως είχε ένα από τα πιο δυνατά hit single της χρονιάς. Όντως, το «Τους Είπες Πως» – σε μουσική Μελίνας Μακρή – Φράνκυ Λούβαρη και στίχους Σοφίας Παπαβασιλείου – ενθουσίασε όσο λίγα κομμάτια και βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του ελληνικού airplay.

Στο νέο τραγούδι της, η Μαλού αναμετριέται με τραυματισμένα «σ’ αγαπώ», συσσωρεύει τη ψυχική δύναμη και κόβει δεσμά αλλά και γέφυρες. Το «Δες Με» είναι μία πρόταση πλημμυρισμένη από δυναμισμό και πάθος, σε σύνθεση και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, μέσα από την οποία η Μαλού εξελίσσεται ερμηνευτικά.

Ένα τραγούδι που σχετίζεται με τη «συναισθηματική επιβίωση στο σκληρό παιχνίδι του έρωτα» και γίνεται αφορμή να τονίσει η Μαλού τις πλευρές του χαρακτήρα της.

Το «Δες Με» ντύθηκε με εικόνα στην πατρίδα της τραγουδίστριας, τη Καλαμάτα. Η Μαλού επιστρέφει σε ένα μέρος όπου γνωρίσει τις πρώτες φιλίες, τους πρώτους έρωτες, ένα μέρος όπου γινόταν ένα με τη φύση για να ζήσει άλλη μία ερωτική ιστορία. Αυτή τη φορά για τις ανάγκες του video clip που σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Πηγή: hit-channel.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr