Λονδίνο: Τα best of της βρετανικής πρωτεύουσας

1 Νοεμβρίου 201321:00

Το Λονδίνο του θεάτρου και των τεχνών. Το Λονδίνο των πλατειών και των γεφυρών. Το Λονδίνο της πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής, του shopping και της νυχτερινής ζωής. Το Λονδίνο των 230 γλωσσών, της Ιστορίας και της αξιοθαύμαστης πολυσυλλεκτικότητας.

Η βρετανική πρωτεύουσα έχει πολλά πρόσωπα – γι’ αυτό ακριβώς είναι τόσο γοητευτική. Ιδιαίτερα για τους «πρωτάρηδες» της πόλης, αυτούς που για πρώτη φορά αποβιβάζονται σε αγγλικό έδαφος και βρίσκονται μπροστά στο χαώδες καλειδοσκόπιο του «κέντρου της Ευρώπης» – αν όχι του κόσμου.

Για αυτούς τους «αρχάριους» λονδρέζους, επιχειρούμε μία μεστή αναγνωριστική βόλτα στις πιο ενδιαφέρουσες γωνιές και γειτονιές της πόλης, μέσα από 10 στάσεις γεμάτες περιπάτους σε δρόμους όπου τα αυτοκίνητα πηγαίνουν ανάποδα, γεμάτες Ιστορία και πολιτισμό στα καλύτερα μουσεία της Γηραιάς Ηπείρου, πινακίδες «mind the gap» και μαυροσκούφηδες έξω από παλάτια, και γέφυρες που ατενίζουν τον Τάμεση και το λονδρέζικο «μωσαϊκό». Shall we?

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr