listeia

Ένοπλη ληστεία σε παράρτημα ΕΛΤΑ στο Ζυγό Καβάλας.

1 Φεβρουαρίου 201115:27

listeiaΆλλη μια ένοπλή ληστεία στην περιοχή των Φιλίππων Καβάλας σημειώθηκε σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στα ΕΛΤΑ Ζυγού Καβάλας με λεία 20.000 ευρώ.  

Άγνωστοι δράστες στις 09,05΄, στο δημοτικό διαμέρισμα Ζυγός Καβάλας, δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, φορώντας μαύρα ρούχα και κράνη, μετρίου αναστήματος ο ένας και υψηλού ο έτερος και με την απειλή πιστολιού και κοντόκαννης καραμπίνας, εισήλθαν σε παντοπωλείο όπου λειτουργεί εξουσιοδοτημένο ταχυδρομικό παράρτημα και αφαίρεσαν από τους ταχυδρομικούς σάκους χρηματικό ποσό 20.000,00 € περίπου, κατά δήλωση του υπευθύνου, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και διέφυγαν προς το δημοτικό διαμέρισμα Ν. Ζυγός Καβάλας.

 

Ο χώρος του εγκλήματος εξερευνήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Α.Δ. Καβάλας. Οι δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr