Φωτιά κατέστρεψε Life fm-Xanthi

9 Αυγούστου 201006:29

life_2Φωτιά σε συγκρότημα ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής .

Πρόκειται για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς life 92,1 και Εγνατία 99,3 και των τηλεοπτικούς σταθμούς Xanthi και Egnatia που βρίσκονται στο δεύτερο όροφο του κτιρίου επί της Στογιαννίδου 1, πίσω από το Επιμελητήριο και το ρολόι της Ξάνθης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ξάνθης στην πυρκαγιά, που ξέσπασε από άγνωστη αιτία, επενέβησαν 4 οχήματα και 10 άνδρες της Πυροσβεστικής από την Ξάνθη και το τμήμα της ΒΙΠΕ. Καταστράφηκε ολοσχερώς ο ηλεκτρονικός και μηχανολογικός εξοπλισμός στα στούντιο των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών (κονσόλες, λίνκ, μόνιτορ, κλιματιστικά, τηλέφωνα, έπιπλα κλπ) ενώ από τους καπνούς υπήρξε ρύπανση σε όλο το χώρο.

Στον τρίτο όροφο του διπλανού κτιρίου στεγάζεται η εφημερίδα Αδέσμευτη του ίδιου συγκροτήματος που δεν υπέστη ζημιές οπως και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις Τα ραδιόφωνα  και οι τηλεοπτικοί σταθμοί συστεγάστηκαν πρόσφατα στο συγκεκριμένο κτίριο. Η φωτιά ήταν αρκετά μεγάλη και απειλήθηκε επέκτασή της ενώ την επιχείρηση συντόνισε ο Διοικητής της ΠΥ Ξάνθης Πύραρχος Δημήτριος Γενιτζές. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται ενώ διορίστηκε επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

life

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr