Με δύο οχήματα μετέφερε 14 λαθρομετανάστες

2 Μαρτίου 201112:28

(14) αλλοδαποί λαθρομετανάστες πολίτες Σομαλίας, Γκάνας, Ιράν οι οποίοι επέβαιναν σε δύο (02) οχήματα τα οποία προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο και ενώ εκινούντο από Ξάνθη προς Καβάλα, ανέστρεψαν την κίνηση τους επί της Εγνατίας Οδού και κινήθηκαν προς Ξάνθη αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος. Λίγο αργότερα οι διακινητές (οδηγοί) των λαθρομεταναστών τοποθέτησαν κάθετα τα οχήματά τους επί της Εγνατίας Οδού και τα εγκατέλειψαν διαφεύγοντας της συλλήψεως και αναζητούνται.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι τα δύο (02) οχήματα των διακινητών είχαν κλαπεί από περιοχές του Νομού Αττικής. Τα οχήματα αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr