Εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες»

9 Μαΐου 201022:00

OpenDoors_posterΤο Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαϊου  από τις 10 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα, οι οινοπαραγωγοί του αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος

διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες».

Στο Κτήμα Βουρβουκέλη μπορείτε να ξεναγηθείτε στους χώρους του, να γευτείτε τους τοπικούς οίνους, παλαιές αλλά και νέες σοδειές.

Το μεσημέρι της Κυριακής 16 Μαΐου (12:00 – 14:00) θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε   τοπικά εδέσματα, φτιαγμένα με μεράκι από τα μέλη του «Συλλόγου Γυναικών Αβδήρων», καθώς επίσης και να απολαύσετε παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του «Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης» το οποίο θα συνοδεύει με ζωντανή μουσική το συγκρότημα «Ταξιδιώτες της Παράδοσης» .

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, στο χώρο του οινοποιείου θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής της γνωστής Ιταλίδας ζωγράφου “Clara Fantini”.

Οι επισκέπτες μπορούν να συμπληρώσουν τα δελτία συμμετοχής για την κλήρωση δώρων που θα γίνει την Παρασκευή 4/6/10 στα γραφεία της ΕΝΟΑΒΕ.  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 7/6/10 στην ιστοσελίδα www.wineroads.gr.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr