thaliskoutoupis_big

“Ν. Σκοταδόπουλος “: Toυ Θαλή Κουτούπη

8 Μαΐου 201117:15

thaliskoutoupis_big

ΤΖΑΜΠΑ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Το θέμα των λαθρομεταναστών έχει περιβληθεί μια υποκριτική δήθεν αριστερή φιλανθρωπική ενδυμασία.

Να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα. Ο «προσκεκλημένος» ή/και νομοταγής μετανάστης είναι –ήταν πάντα- καλόδεχτος σε τούτα τα χώματα. Αυτός όμως, που μπαίνει βίαια στην πατρίδα μας, κλέβει και παραβιάζει νόμους και έθιμα του λαού μας, όχι, δεν είναι καλόδεχτος. Όσο για την περίφημη «ανθρωπιά», όταν καταφέρουμε να σιτίζουμε και να περιποιούμαστε τους γονείς μας, τα παιδιά μας και τους δικούς μας ανθρώπους, που πεινάνε και δυστυχούν, τότε να συντρέξουμε ακόμη και τους λαθρομετανάστες. Για όσους έχουν αντίθετη άποψη, τους παραπέμπω στο «πάθημα-μάθημα» του Νίκου Κούνδουρου, που μετά τη δραματική δική του περιπέτεια, με ενόχους λαθρομετανάστες, έκανε στροφή 180 μοιρών και άλλαξε την προηγούμενη θέση του. Ρωτάω λοιπόν όλους αυτούς τους τζάμπα φιλάνθρωπους, τι θα έκαναν, αν βρίσκονταν στη θέση του Νίκου Κούνδουρου!…

 

Α-ΣΧΗΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ούτε ιερό ούτε όσιο» έχουν πλέον κάποια «μέλη» αυτής της κοινωνίας, όπως αποδεικνύουν καθημερινά, με τις ειδεχθείς πράξεις τους και με την Κυβέρνηση ψοφοδεή, παθητικό και μοιραίο θεατή τους. Τελευταίο κρούσμα η επίθεση με κοντάρι από φερέλπιδα νέο, εναντίον του νομπελίστα καθηγητή, James D. Watson, στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας (14.4.11). Η κοινωνία μας είναι πλέον ά-σχημη, διαλυμένη και μοιάζει με μύγα, εγκλωβισμένη κάτω από ένα γυάλινο ποτήρι, που χτυπάει αποπροσανατολισμένη πάνω στα τοιχώματά του, προσπαθώντας να βρει την έξοδο!

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

Ο κ. Γ. Μπαμπινιώτης είπε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του (12.4.11), ότι «κυοφορείται» μία κίνηση, για την αλλαγή της πολιτικής κατεύθυνσης στον τόπο μας, μέσα φυσικά από δημοκρατικές διαδικασίες. Είναι ακριβώς το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ! Ας ελπίσουμε, ότι πρωταγωνιστές της θα είναι έντιμοι και άξιοι άνθρωποι και ότι η πρωτοβουλία τους θα εκδηλωθεί έγκαιρα και θα είναι αποτελεσματική!

ΘΕΟΣ ΣΩΖΟΙ!

Ψάχνω απελπισμένα να βρω ΜΙΑ μόνο μέρα, που δεν θα θυμώσω δεν θα οργισθώ, από κάποιο απαράδεκτο και αδιανόητο γεγονός σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Δεν φτάνει πια ο χώρος ούτε να τα απαριθμώ! Όπου και να γυρίσει κανείς το βλέμμα του, παγώνει! Το Κράτος δεν είναι πια κακό. Είναι ανύπαρκτο! Κάθε «ομάδα» πλέον κάνει όποια παρανομία θέλει, έχοντας εξασφαλισμένη τη μοιραία απάθεια της Πολιτείας και την ατιμωρησία! Κόμματα, βουλευτές, δικαστικοί, συνδικάτα, οργανωμένα συμφέροντα κατοίκων περιοχών, γιατρών, δασκάλων, καθηγητών, φοιτητών, τραμπούκοι, εγκληματίες, τρομοκράτες, Μέσα Ενημέρωσης, ιστότοποι, αγνοούν προκλητικά το Σύνταγμα και τους νόμους και «παίζουν μπάλα» σε μια αλάνα, χωρίς γραμμές, χωρίς κανόνες, χωρίς «διαιτητή»! Ο Θεός σώζοι την Ελλάδα!

«ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ DVD», ΤΕΛΟΣ!

Φτάνει –αν δεν έφτασε ήδη- το τέλος εποχής για τους διανομείς  ταινιών και DVD! Με την αλόγιστη πολιτική των εκδοτών και δημοσιογράφων, που αντί να εκσυγχρονίσουν και να βελτιώσουν το προϊόν τους, μοιράζανε δώρα (έως και σπίτια!), όλα αυτά τα τριάντα χρόνια, δεν κατάφεραν τίποτα άλλο, παρά να χάνουν αξιοπιστία, να αυξάνουν τα έξοδά τους και να μειώνουν τους αναγνώστες τους. Έτσι, βρίσκονται σήμερα πολλές εφημερίδες στο χείλος του γκρεμού!

ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ

Πάνω από 500.000 συμπολίτες μας είδαν «εκστασιασμένοι», αλλά και ανυποψίαστοι την «ταινία» «Deptocracy» του δημοσιογράφου, κ. Ά. Χατζηστεφάνου, χωρίς να γνωρίζουν βέβαια ότι ήταν ένα ακόμη «προπαγανδιστικό» προϊόν του διαδικτύου, με μισές αλήθειες και ιστορικές διαστρεβλώσεις, όπως αποκάλυψε ο κ. Π. Μανδραβέλης («Κ» -17.4.11), που καταγγέλλει ότι σ’ αυτό το «ντοκιμαντέρ» δεν υπάρχει καμία αντίθετη άποψη από αυτή του δημιουργού κι ότι στρεβλώθηκε εντελώς η θεωρία του Αλεξάντερ Σακ περί «Επαχθούς χρέους». Ρόλος του δημοσιογράφου βέβαια δεν είναι να ποδηγετεί, αλλά να ενημερώνει, αλλά ποιος ασχολείται πλέον σ’ αυτόν τον τόπο με τέτοιες «λεπτομέρειες»;

ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ

Είχαν περάσει 17 μόνο χρόνια από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την Κατοχή και μόλις δέκα από τον εμφύλιο πόλεμο. Κι όμως, η Ελλάδα του 1961 είχε ΜΗΔΕΝΙΚΟ χρέος και αύξηση του ΑΕΠ κατά 13,2%. Το 2010 είχαμε δημόσιο χρέος 142% του ΑΕΠ και μείωση του ΑΕΠ κατά 4,5%! (Ν. Κωνσταντάρας –«Κ» 17.4.11). Πώς φτάσαμε ως εδώ; Με πρωτοφανή, πανεθνική σύμπνοια, όλοι βάλαμε ένα χεράκι και βγάλαμε τα μάτια μας!

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ως ίσως δεν γνωρίζετε, τη ΔΕΗ δεν τη Διοικεί ο Διοικητής της ούτε το Δ.Σ. της ούτε ο αρμόδιος Υπουργός ούτε η Κυβέρνηση, αλλά ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Εξοχότατος, κ. Ν. Φωτόπουλος! Κι επειδή ο κ. Φωτόπουλος δήλωσε ότι θα δώσει αιματηρό αγώνα υπέρ των … καταναλωτών, αγοράστε μερικές λάμπες γκαζιού κι αν μπορείτε πάρτε και καμιά γεννήτρια, προτού μας βυθίσει στα σκοτάδια της συντεχνιακής αλλοφροσύνης του!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr