polh

Κωνσταντινούπολη 4 ημέρες 220 euro. Γύρος Κερατίου, κρουαζιέρα Βοσπόρου και Πριγκιποννήσια

19 Αυγούστου 201119:34

polhΤο Δημοκρίτειο Travel σας πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για 4 ημέρες με 220 euro. Πληροφορίες 2531084040

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  

Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07:15 και αναχώρηση. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω του δρόμου Κεσσάνης και Μαλγάρων άφιξη στην περιοχή Ραιδεστού όπου στάση για μισή ώρα για καφέ. Άφιξη στη «Βασιλίδα των πόλεων».Περιήγηση στο Μπαλουκλί, όπου η μονή Ζωοδόχου Πηγής, το αγίασμα με τα μισοτηγανισμένα ψάρια και οι τάφοι Πατριαρχών & Ευεργετών. Περιήγηση στη Μονή της Χώρας με τα υπέροχα ψηφιδωτά. Στη συνέχεια γύρος του Κερατίου κόλπου με το πούλμαν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας & ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος στην πλατεία Ταξίμ όπου και η ξακουστή Μπέηογλου με τα πολλά μαγαζιά, μπαράκια, καφέ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία κλπ. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με το πούλμαν για Από κει για την αποβάθρα του Kabatas. Επιβίβαση στο καραβάκι για τα Πριγκιποννήσια. Περνάμε δίπλα από τις νήσους Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και αποβίβαση στην Πρίγκηπο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα με τα παϊτονάκια στο γύρο του νησιού και φαγητό ατομικά στα γραφικά ταβερνάκια της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετικά ΓΛΕΝΤΙ σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, αμανέδες και χανουμάκια. Τιμή συμμετοχής: 30 € ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με το πούλμαν για περιήγηση στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Στη συνέχεια περιήγηση στην πλατεία Ιπποδρόμου όπου ο Οβελίσκος του Μ. Θεοδοσίου η Ελικωτή στήλη των Δελφών , η στήλη του Κωνσταντίνου Ζ’, η κρήνη του Γουλιέλμου, το Μπλε τζαμί, το Χρυσούν Μίλλιον, η Βασιλική δεξαμενή. Ξενάγηση στον θρυλικό ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας που κτίστηκε με σχέδιο του Ανθέμιου και του Ισίδωρου και είναι πραγματική επανάσταση στη Θρησκευτική αρχιτεκτονική, επίσκεψη στο ανάκτορο Τοπ Καπί με τους αμύθητους θησαυρούς. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Επιβίβαση στο λεωφορείο για τελευταία περιήγηση στην Παναγία των Βλαχερνών(Ακάθιστος Ύμνος). Ακολουθεί κρουαζιέρα με το καραβάκι στα χιλιοτραγουδισμένα στενά του Βοσπόρου (έξτρα 15€). Εν συνεχεία ελεύθερος χρόνος στην περίφημη σκεπαστή αγορά Καπαλί τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα για ψώνια και φαγητό ατομικά. Στη συνέχεια συγκέντρωση & αναχώρηση για επιστροφή με ενδιάμεση στάση στη Ραιδεστό. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.                                                              

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ GRAND HALIC PARK 4* Tepebasi:

 

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 220€ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 75€

Παιδιά 6 ως 12 σε τρίκλινο: 170€ Παιδιά ως 6 χωρίς κρεβάτι : 110€ Παιδιά ως 2 χωρίς θέση : 30€

Περιλαμβάνονται:

*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. *Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ανάλογο ξενοδοχείο στην πόλη. *Τρία προγεύματα σε μπουφέ. *Αρχηγό του γραφείου συνοδό-ξεναγό.* Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης με την Generally Life καθώς και Ατομική ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (περιλαμβάνει έξοδα γιατρού, ως και κάλυψη εξόδων νοσηλείας κλπ).

Δεν περιλαμβάνονται:

*Εισόδους μουσείων *Εισιτήρια για το Βόσπορο και τα Πριγκιποννήσια *Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα * Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Δράμα 04:15 Καβάλα 05:00 Ξάνθη 05:40 Κομοτηνή 06:30 Αλεξανδρούπολη 07:15

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr