Κλείνει ο σιδηρόδρομος από Αλεξ/πολη μέχρι Δράμα. Τη Δευτέρα το πόρισμα για τα αίτια

1 Δεκεμβρίου 201216:54

Κλειστή θα μείνει για αρκετό διάστημα η σιδηροδρομική Γραμμή από την Αλεξανδρούπολης μέχρι τη Δράμα, λόγω του ατυχήματος που σημειώθηκε την Παρασκευή με τον εκτροχιασμό του intercity στο Σούνιο Ξάνθης.

Με απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το επόμενο διάστημα, δεν θα υπάρχει αμαξοστοιχεία στο τμήμα από Αλεξανδρούπολη μέχρι Δράμα, κάτι που αναμένεται να διαρκέσει ίσως και ένα μήνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr. Στο διάστημα αυτό τα δρομολόγια θα εκτελούνται με λεωφορείο. Οι επιβάτες από τους σταθμούς της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής και της Ξάνθης, θα μετακινούνται μέχρι τη Δράμα με το λεωφορείο του ΟΣΕ και στη συνέχεια θα επιβιβάζονται, κανονικά στα δρομολόγια των τραίνων.

Πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης μέχρι τη Δευτέρα

Τις συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Επιτροπή Διερεύνσης Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων μετά από επικοινωνία του Γραμματέα Μεταφορών Νίκου Σταθόπουλου με τον πρόεδρο της εν λόγω επιτροπής, τον πρόεδρο του ΟΣΕ και τον πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Το πόρισμα πρέπει να υποβληθεί στο υπουργείο μέχρι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr