Καραπαπάς: «Να μας απαντήσουν σε ποιον ανήκει μετοχικά η Ξάνθη»

9 Δεκεμβρίου 201822:20

Η δήλωση του Κώστα Καραπαπά μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ξάνθη που βρήκε την τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό ισόπαλους 1-1, έχει ως εξής: 

«Δυστυχώς είμαστε για ακόμα μία φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν κουραστεί και οι φίλαθλοί μας και εμείς και η ομάδα μας να βλέπουμε το ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν διαλύσει και διασύρει στην Ευρώπη από τον κ. Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, από αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κ. Θόδωρο Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα όλων αυτών που κάνουν ότι κάνουν στην Ελλάδα να μας απαντήσουν εάν νομίζουν ότι θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία έτσι και εάν έχουν καταλάβει την αγανάκτηση του Ολυμπιακού.

 

Να μας πουν και να μας απαντήσουν σε ποιον ανήκει η Ξάνθη μετοχικά και με ποιον μίλησε ο Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Να καταλάβει ο κόσμος. Όταν θα μας τα απαντήσουν θα ξαναπαίξουμε. Δεν έχει νόημα να παίζουμε εδώ με αυτούς τους όρους και με σημαδεμένες τράπουλες. Για την διαιτησία στο α’ μέρος υπάρχει ένα διπλό πέναλτι σε Τοροσίδη και Σισέ που ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το είδε. Στο β’ μέρος η κόκκινη στον Ποντένσε που ο διαιτητής λέει ότι δεν την είδε αλλά κάποιος του την είπε. Ας μας πει ποιος του την είπε».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr