Υποδεχθείτε το DOC Skate: Το ηλεκτρικό skateboard της Nilox

21 Φεβρουαρίου 201708:00

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του DOC Hoverboard και της προïοντικής σειράς DOC PRO, η Nilox παρουσιάζει το νέο skateboard της με μέγιστη ταχύτητα 15 χλμ/ώρα και αυτoνομία μπαταρίας για 25 χλμ.

Η Nilox παρουσιάζει το DOC Skate, το ηλεκτρικό skateboard της Ιταλικής εταιρείας αθλητικών ειδών τεχνολογίας Esprinet Group.

Το DOC Skate είναι το καινούργιο προϊόν που θα θέλουν όλοι να αποκτήσουν για την ηλεκτρική μετακίνηση μετά από την μεγάλη επιτυχία του DOC Hoverboard, το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση στην αγορά των scooter ισορροπίας στην Ιταλία, καθώς και του DOC PRO, του ηλεκτρικού scooter που απέσπασε τα περισσότερα χτυπήματα στο YouTube τον περασμένο μήνα. Πρόκειται για μια μοναδική, εξαιρετικά ψυχαγωγική συσκευή, η οποία συνδυάζει την χρηστικότητα στο δρόμο με την καινοτόμο τεχνολογία. Χάρη στο συνδυασμό ενός γυροσκοπίου, ενός επιταχυντή και ενός αλγορίθμου, το DOC Skate προσφέρει στον αναβάτη την αίσθηση ότι «επιπλέει» στην επιφάνεια ή την αίσθηση ότι κάνει σερφ πάνω σε «ηλεκτρικό» κύμα.

Το DOC Skate παρέχει δύο διαφορετικούς τύπους λειτουργίας: Τη λειτουργία Χαμηλής Ταχύτητας (Slow mode), η οποία συνιστάται για αρχάριους χρήστες και επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 6 χλμ/ώρα σε 3 δευτερόλεπτα, και τη λειτουργία Υψηλής Ταχύτητας (Speed mode) για έμπειρους χρήστες, με την οποία επιτυγχάνεται μέγιστη ταχύτητα 15 χλμ/ώρα σε 5 δευτερόλεπτα. Το DOC Skate επαναφορτίζεται σε μόλις 2,5 ώρες και διαθέτει αυτάρκεια μπαταρίας για 25 χιλιόμετρα.

Το DOC Skate ελέγχεται πλήρως από ένα μικρό τηλεχειριστήριο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την κατεύθυνση (εμπρός/πίσω), να επιταχύνουν κινώντας τη λαβή ελέγχου προς τα εμπρός ή να φρενάρουν κινώντας τη λαβή ελέγχου προς τα πίσω.

Το DOC Skate είναι σταθερό και εύκολο στη μεταφορά χάρη στην ενσωματωμένη του λαβή και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: ξύλο/μπλε, ξύλο/μαύρο και «PLUS» που είναι εντελώς μαύρο με σύνδεση Bluetooth. Επιπλέον, η Nilox σχεδίασε μια εντελώς νέα εφαρμογή, τη NILOX DOC, η οποία είναι συμβατή με το Skate και με άλλες συσκευές Bluetooth της ηλεκτρικής σειράς (DOC Hoverboard, DOC+ OFF ROAD και το scooter DOC PRO). Η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί τη διαδρομή, την ταχύτητα και τις αγαπημένες τοποθεσίες, καθώς και να μοιράζεται τις συναρπαστικές περιπέτειές του στο DOC+ SKATE με τους φίλους του.

Στα πλαίσια της προώθησης του DOC Skate της Nilox, οι διανομείς μπορούν να αποκτήσουν το προϊόν σε ειδική τιμή κατά τον πρώτο μήνα, ώστε να το καταστήσουν ακόμη πιο ελκυστικό για το κοινό.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr