Γιορτή ποδοσφαίρου στους Τοξότες του Δήμου Τοπείρου

31 Μαΐου 201620:14

Στο γήπεδο των Τοξοτών διεξήχθη φιλικός αγώνας τον οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Τοπείρου, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ καιτης πρωταθλήτριας ομάδας Region Cup της ΕΠΣ Ξάνθης. Νικήτρια αναδείχθηκε η Region Cup με σκόρ 3-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κασναφέρης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης απενεμήθησαν στους Αθλητές της ομάδας του ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ Αθλητικοί έπαινοι και μετάλλια από τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κυρίους Ζουναρτζίδη – Δαλακούρα – και Κατσαρό.

Στον προπονητή της ομάδας κ. Σπυριδόπουλο Μάκη απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο του ΠΠΑΠ του Δήμου Τοπείρου κ. Σπυριδόπουλο Χαράλαμπο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιουβατζίκ Κωνσταντίνο.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας και απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Δ.Σ. του ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ. Το κύπελλο του Πρωταθλητή παράλαβε ο αρχηγός της ομάδας από τον Αντιπρόδρο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Τριάντη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου κ. Πολυχρονιάδου Ελένη, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Κουτσουρλής και πολλοί φίλαθλοι και συγγενείς του ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr