Γιατί κάνει έκκληση βοηθείας ο Στάθης Ψάλτης;

22 Αυγούστου 201317:02

Ο Στάθης Ψάλτης επισκέφτηκε με την γυναίκα του, Χριστίνα το «Σπίτι του ηθοποιού» και είδαν και τον Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος μετά και την τελευταία περιπέτεια υγείας του επέστρεψε στην οικογένειά του.

Ο Στάθης Ψάλτης με αφορμή αυτή την επίσκεψη είπε χαρακτηριστικά στην Espresso προκειμένου να δοθεί ένα χέρι βοηθείας από τους ίδιους του συναδέλφους του και τους θεατρικούς επιχειρηματίες σε αυτούς τους ανθρώπους που συνεχίζουν να ποιούν ήθος έστω και μακριά από το σανίδι: «Θα πρέπει όλες οι θεατρικές επιχειρήσεις που υπάρχουν στην Αθήνα να δίνουν έστω πενήντα λεπτά από κάθε εισιτήριο. Εγώ προσωπικά θα δίνω ό,τι μπορώ κάθε μήνα από τα χρήματά μου και ελπίζω αυτό να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ηθοποιούς που δουλεύουν. Στο τέλος του μήνα να περνούν από το “Σπίτι του ηθοποιού” και να προσφέρουν και αυτοί ό,τι μπορούν. Έστω και πέντε ευρώ. Αυτή είναι η παράκλησή μου».

Πηγή ; www.newsnow.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr