Φορτίστε το τηλέφωνό σας 92% ταχύτερα

2 Ιουνίου 201405:56

Λίγο-πολύ, όλοι είμαστε αρκετά, έως… υπερβολικά, προσκολλημένοι με την τεχνολογία και έστω και η ιδέα του να μείνει το κινητό μας από μπαταρία μπορεί να προκαλέσει «πανικό».Όσο για το χρόνο φόρτισης, χρειάζονται συνήθως περίπου τρεις ώρες για το μέσο smartphone (iPhone, Galaxy, κλπ) από άδειο να φορτίσει πλήρως και σωστά.

Το Legion Meter είναι μια περίεργη συσκευή. Μοιάζει με USB drive και συνδέεται απευθείας στον υπάρχον φορτιστή σας. Έχει μία μικρή οθόνη, η οποία διαθέτει μενού επιλογών και φορτίζει το αγαπημένο σας κινητό 92% πιο γρήγορα.

Όταν συνδέετε το Legion στο φορτιστή σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο λειτουργίας . Υπάρχει Apple και Android λειτουργία (οι χρήστες BlackBerry, Windows, Nokia και GoPro θα πρέπει να επιλέξουν τη λειτουργία Android ).

Η λειτουργία καθορίζει πώς το Legion θα επιταχύνει τη φόρτιση, βελτιστοποιώντας την διαδικασία ανάλογα με το είδος της συσκευής σας και την «ενημερώνει» σχετικά με την ασφαλή ταχύτητα φόρτισης. Αυτό βασίζεται σε μία εφαρμογή του Legion, που λέγεται PLX Charge Accelerator Circuit

Στην Kickstarter, το Legion Meter ξεκινά από τα 39 δολάρια.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr