Έστειλαν την ΑΕΚ στην Α1 του Βόλεϋ παρά τα χρέη. Δεν ανέβηκε στη Β΄ο Ερμογένης και στην Α1 η Ορεστιάδα

16 Αυγούστου 201319:22
Οριστικά στην Α1 η ΑΕΚ, «κόβοντας στο νήμα» τον Ερμογένη 16 Αυγούστου 2013 Η ΑΕΚ θα συμμετέχει οριστικά και αμετάκλητα στη Volley League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια, να θυμίσουμε πως αν δεν συνέβαινε αυτό ο Ερμόγενης θα ανέβαινε στην Β’ κατηγορία μια και την θέση της ΑΕΚ θα έπαιρνε η Ορεστιάδα.
Αν και αρχικά φαινόταν αδύνατο λόγω των χρεών προς παίκτες και προπονητές η ΑΕΚ να μείνει στην Α1 Volley League , η διοίκηση της «Ένωσης» κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους πιστωτές της για το διακανονισμό των οφειλομένων. Η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΠ) επικύρωσε πως η ΑΕΚ δήλωσε συμμετοχή με επιστολή που την υπογράφουν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κωνσταντίνος Κωτσάτος και ο Γενικός Γραμματέας Αλέξης Αλεξίου.
Σε αυτή αναφέρεται: «Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι το Σωματείο μας, έχει έλθει σε συμφωνία με το σύνολο σχεδόν από τους προπονητές και αθλητές για διακανονισμό των προς αυτούς οφειλών παλαιότερων ετών και συνεπώς το ΤΑΑ Πετοσφαίρισης ΑΕΚ θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα A1Volley League και League Cup της ΕΣΑΠ καθώς και στο Κύπελλο Ελλάδος. Σας ευχαριστούμε θερμά για την ηθική και έμπρακτη στήριξη σας»
Έτσι η ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης μένει στο τοπικό, αν και την φετινή χρονιά οι παίκτες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου θα μπουν ακόμη πιο πεισμωμένοι στο πρωτάθλημα με στόχο την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Πηγή: XanthiSports.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr