Έρχεται και T-Roc R από τη Volkswagen

25 Σεπτεμβρίου 201713:15

Η Volkswagen μπήκε στη μάχη των μικρών SUV με το ολοκαίνουριο T-Roc που αποκαλύφθηκε στην 67 Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και μάλιστα με διαθέσεις να βγει από τις νόρμες της, προσφέροντάς το σε ποικιλία χρωματικών συνδυασμών, εκτός αλλά και εντός καμπίνας.

Καθώς λοιπόν στρέφεται και προς άκρως νεανικό κοινό, δεν ξεχνά και τους… ανήσυχους που περιμένουν πως και πως τις απόλυτες εκδόσεις με το σήμα «R». Θα έχει λοιπόν και απόλυτη έκδοση το T-Roc κι αυτή βρίσκεται ήδη στο στάδιο δοκιμών εξέλιξης.

Εντοπίστηκε μάλιστα να γράφει χιλιόμετρα στο Νίρμπουργκρινγκ, το απόλυτο πεδίο δοκιμής. Χωρίς όμως η εμφάνισή του να προδίδει πολλά από όσα θα δούμε όταν λανσαριστεί καθώς οι Γερμανοί «κρύβονταν».

 

Κατά το λανσάρισμά του το T-Roc R αναμένεται να ξεχωρίζει με την ύπαρξη διαχύτη, διαφορετικού σχεδιασμού προφυλακτήρες και πίσω φώτα, νέα χρώματα, δερμάτινο σπορ τιμόνι, σπορ πεντάλ και άλλες σπέσιαλ αισθητικές πινελιές.

Όσο για το τι θα κρύβεται κάτω από το καπό, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον 2λιτρο κινητήρα που φοράει και το Golf. Άλλωστε και στην απλή του έκδοση, το T-Roc έχει εφοδιαστεί με τους ίδιους κινητήρες και πατάει και στην ίδια πλατφόρμα.

Τα 310 PS θα περνούν στο δρόμο μέσω συνεργασίας με 7άρι αυτόματο κιβώτιο ενώ το T-Roc R θα φέρει και σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr