Επίσημο: Σε δύο χρόνια η BMW X7

29 Μαρτίου 201410:41

Τα πλάνα προβλέπουν τη διεύρυνση της γκάμας των SUV προς τα πάνω, με την έναρξη παραγωγής της Χ7 το 2016. Θα προσφέρει 7θέσιο εσωτερικό και θα τοποθετηθεί στη γκάμα πάνω από τη Χ5. Τις ανακοινώσεις έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου BMW, Νόρμπερτ Ραϊθόφερ, ενώ τη σημασία της εκδήλωσης υποδήλωσε και η παρουσία της Υπουργού Εμπορίου των ΗΠΑ, Πένυ Πρίτζκερ.

«Υπόσχομαι ότι και αυτό το μοντέλο θα είναι πολύ οικονομικό στην κατανάλωση, ενώ την ίδια στιγμή θα προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση. Θα είναι μία πραγματική BMW», δήλωσε κατά την ομιλία του ο Ραϊθόφερ.

Παρουσιάστηκε επίσης η νέα Χ4, η παραγωγή της οποίας άρχισε στο Σπάρτανμπουργκ. Εκεί κατασκευάζονται επίσης οι X3, X5, X5 M, X6, X6 M, ενώ στο προσεχές μέλλον θα ακολουθήσει και η plug-in hybrid έκδοση της Χ5. Η ετήσια παραγωγή του εργοστασίου θα αυξηθεί κατά 50% έως το 2016, από 300.000 σήμερα στις 450.000 μονάδες.
protothema.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr