Επίσημες ανακοινώσεις «Ant1» και «Mega» για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

7 Αυγούστου 201303:34

Καινούργιο τηλεοπτικό ξεκίνημα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με το «Mega» είπε το μεγάλο «Ναι» στον Ant1!« Το κανάλι του Αμαρουσίου καλωσόρισε σήμερα τον Γρηγόρη στο δυναμικό του. «Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού στις 5 Αυγούστου του 2013. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά είδη τηλεοπτικών εκπομπών με εξαιρετική επιτυχία. Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 μετά την υπογραφή συμβολαίου αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι».

Λίγο νωρίτερα, το Mega εξέδωσε ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Μια μακροχρόνια συνεργασία φθάνει σήμερα στο τέλος της. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήρθε στο Mega το 2002 παρουσιάζοντας τη Φάρμα. Ακολούθησαν: Φάρμα Special, Όμορφος Κόσμος, Όμορφος Κόσμος το Πρωί για έξι επιτυχημένες σεζόν, Survivor και Survivor II, Πολύ την Κυριακή, Πιο Πολύ την Κυριακή, Εισοδηματίας, Money Drop, Η Αναζήτηση της Επιτυχίας, Όμορφος Κόσμος² για δύο σεζόν. Η συνεργασία του Γρηγόρη με το Mega φθάνει σήμερα στο τέλος της. Ευχαριστούμε το Γρηγόρη για όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του σχέδια».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr