Ένα λιοντάρι, μια τίγρη και μια αρκούδα, – Θεέ μου! Απίθανο τρίο των άγριων φίλων που ζουν και κολυμπούν μαζί στο Myrtle Beach

12 Ιουνίου 201409:28

Λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες είναι το είδος στην κορυφής των αρπακτικών που προκαλούν φόβο στις καρδιές των περισσότερων ανθρώπων. Αλλά στο Myrtle Beach Safari and Wildlife Preserve, ένα απίθανο τρίο ζώων ζεσταίνει τισ καρδιές των επισκεπτών με τη φιλία τους και την ασυνήθιστη προπόνηση.

Nahma η άσπρη τίγρη, Bam Bam το λιοντάρι και ο Μάξιμος η αρκούδα, μεγάλωναν μαζί στο Νότια Καρολίνα διατηρούν και θεωρούν ο ένας τον άλλον αδέλφια.

Οι 1-ετών πρόσφατα φωτογραφήθηκαν να κολυμπάνε στην πισίνα με τους εκαπιδευτές τους, μια υδάτινη προπόνηση που και οι τρεις απολαμβάνουν.

Αυτά τα τρία παίζουν μαζί σε όλη τη ζωή τους, έτσι ώστε να έχουν ξεχάσει τις διαφορές μεταξύ τους », είπε ο διεθυντής Doc Antle.

Ο Antle συντονίζει έργα για τη διατήρηση της άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο μέσω του οργανισμού RareSpeciesFund.org. Επιτρέπει στα ζώα να κολυμπούν σε ειδικά κατασκευασμένες πισίνα του ώστε να τα κρατάει υγιή, ευκίνητα και τονωτικά.

«Είναι μεγάλη άσκηση για αυτά και τα βοηθά να διατηρούνται δροσερά το καλοκαίρι», είπε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr