Η Ελπίδα Αδαμίδου μας συστήνεται ως “Σαλονικιά”

7 Αυγούστου 201412:07

Η Ελπίδα Αδαμίδου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε χρηματοοικονομικά και παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για πολλά χρόνια και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα στη θεσσαλονίκη,στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό. 
Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 1999 αρχικά με ποπ και αργότερα με λαικό ρεπερτόριο και συνεργάστηκε με πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες ευρέως γνωστούς στο ελληνικό κοινό. Μετρά πάνω από 60 πίστες και 80 κλαμπάκια με live εμφανίσεις στο βιογραφικό της.
Το καλοκαίρι του 2011 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος από την ALPHA RECORDS, με τίτλο “Δεν είμαι όνειρο” με 10 τραγούδια. Μέσα στο 2014 έρχεται ο δεύτερος δίσκος της . “Από λόγια χορτάσαμε,φτάνει ” Η Σαλονικιά” είναι δύο από τα νέα της κομμάτια, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από τον Φεβρουάριο του 2013. Το Μάιο του 2013, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο της τραγούδι με τίτλο “Με κάνεις κομμάτια” ένα πολύ ζωηρό τσιφτετέλι. Στις 17 Σεπτέμβρη 2013, μας εξέπληξε ευχάριστα με μία ερωτική μπαλάντα, με τίτλο “90 λεπτά” , ένα τραγούδι που από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, ξεπέρασε τα 80.000 views στο διαδίκτυο !!! ‘Ολα της τα τραγούδια έχουν ξεπεράσει τα 200.000 μέσα σε διάστημα 5 μηνών από τη μέρα κυκλοφορίας τους, παρόλου που ακόμα δεν ανήκουν σε καμία δισκογραφική εταιρία !!!!!!!!!!
Αυτό τον καιρό, η Ελπίδα Αδαμίδου, κάνει live εμφανίσεις σε μπαράκια και κλαμπάκια της Αττικής, της Θεσσαλονίκης καθώς και στην υπόλοιπη Eλλάδα.

http://youtu.be/Y94IJXa3o4U

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr