Εκπληκτική ισχύς από ένα μικροσκοπικό PC με μέγεθος όσο… μία πλάκα σοκολάτας

15 Ιουνίου 201416:32

Το Raydget SlimBox IV είναι ένα μικροσκοπικό PC σε μέγεθος μίας σοκολάτας και πάχος μόλις 19 χιλιοστά, αλλά δεν υστερεί σε δυνατότητες παρά τον εξαιρετικά μικρό του όγκο.
Το Raydget SlimBox IV βασίζεται στο QM77 Express chipset και θα διατεθεί στην αγορά σε 3 εκδόσεις, με διαφορετικούς επεξεργαστές Intel κλιμακούμενης ισχύος: Celeron στα 1,4GHz, Core i3 στα 1,6GHz και Core i7 στα 2,8GHz.

Και τα τρία μοντέλα θα έχουν χωρητικότητα 64GB με μνήμη flash (όπως τα tablets), ενώ η θύρα mSATA θα επιτρέπει τη σύνδεση για έναν σκληρό δίσκο SSD.

Επίσης η μνήμη RAM θα ξεκινά από τα 4GB, φθάνοντας τα 8GB και φυσικά δε λείπουν οι σύγχρονες συνδέσεις όπως είναι τα Wi-Fi 802.11 b/g/n και Bluetooth 4.0, καθώς και οι 2 θύρες USB 3.0 μαζί με την έξοδο εικόνας HDMI και την ενσύρματη σύνδεση Ethernet.

Αν αναλογιστούμε ότι είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από δύο iPhone, το ένα πάνω στο άλλο, η επεξεργαστική ισχύς σε αυτό το μέγεθος είναι πραγματικά εκπληκτική.

Πηγή : www.e-pcmag.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr