koutouphs

Έγκλημα κατά συρροή. Του Θαλή Κουτούπη

23 Μαΐου 201209:17

koutouphsΕίναι 10.15’ το πρωί της Δευτέρας, 14.5.12. Για άλλη μια φορά το πολιτικό προσωπικό επέδειξε μικροκομματικό καιροσκοπισμό και εγκληματική ανευθυνότητα.

Με βασικότερο υπεύθυνο τον κ. Αλ. Τσίπρα και με ένα Φώτη Κουβέλη, να μην αντέχουν οι ώμοι του το βάρος, που του απόθεσε η ιστορία, οδηγούμαστε σε νέες εκλογές και κατά 99% σε νέα ακυβερνησία! Αυτό στο ποινικό δίκαιο λέγεται «προμελετημένο, κατά συρροή έγκλημα»! Εύχομαι, χωρίς να το ελπίζω, ότι ο λαός δεν θα ψηφίσει και πάλι αυτοκτονικά!

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ 19%

Κοινότοπο το λογοπαίγνιο, που θα χρησιμοποιήσω, αλλά ταιριάζει γάντι στην περίπτωση! Τόσο ο Γιωργάκης όσο κι ο Αντωνάκης, πήραν στα χέρια τους αξιόμαχα κόμματα και τα κατάντησαν αξιολύπητα αποκόμματα. Κι αν ο πρώτος, έχει ίσως κάποιες δικαιολογίες, ο δεύτερος δεν έχει καμία. Επέλεγε αιφνιδιαστικά εντελώς αντιφατικές στρατηγικές επιλογές.

Προχώρησε σε αλαζονικές διαγραφές στελεχών. Εξεβίασε και δυστυχώς πέτυχε τη διεξαγωγή άκαιρων και επικίνδυνων όπως αποδείχθηκε εκλογών. Χωρίς την παραμικρή  επαφή με την πραγματικότητα, επεδίωξε «αυτοδυναμία». Τραγική και ασυγχώρητη συγκομιδή λαθών, για ένα Αρχηγό, μόλις μέσα σε δυο χρόνια, που κι ένα μόνο από αυτά ήταν ικανό να συρρικνώσει τη ΝΔ.

Θα μιλήσουν ίσως κάποιοι για «κακούς συμβούλους». Μα τους συμβούλους ο ηγέτης τους επιλέγει και αυτός τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!

Προφητική αποδείχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν τον κατηγόρησε ότι μεθοδεύει μια «Μικρή Νέα Δημοκρατία»! Ε, πιο μικρή δεν γινόταν!

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

Τα τελευταία δύο χρόνια αυτοκτονούν, κατά μέσο όρο

τρεις Έλληνες την ημέρα!

Την τελευταία εβδομάδα αποφασίσαμε να αυτοκτονήσουμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ότι η επιλογή του είναι μέσα στο ευρώ. Θα προβούμε και σε δημόσιο έλεγχο των τραπεζών. Επομένως με το δημόσιο έλεγχο θα εγγυηθούμε καταθέσεις και θα έχουμε χρήματα για την ανάπτυξη. Και το τρίτο, άμεση κατανομή του πλούτου για να έχουμε ανάπτυξη και να δώσουμε μισθούς και συντάξεις που πρέπει να αποκατασταθούν”, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών Δημήτρης Στρατούλης. “Οι τράπεζες έχουν, ήδη, 165 δισ. σε καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Αυτές είναι δικές μας, όχι των τραπεζών”, είπε ο κ. Δ. Στρατούλης και αποκάλυψε ότι: “Με άμεσο δημόσιο έλεγχο των τραπεζών, εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και χρησιμοποιούμε αυτά τα χρήματα για ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας”.  Αποτελεί πραγματικό θαύμα, το ότι δεν έτρεξε ο κόσμος να αδειάσει τα ταμεία των τραπεζών, όταν μάλιστα και ο κ. Γλέζος «έταξε» στους ομοϊδεάτες του «δήμευση» των ιδιωτικών καταθέσεων! Ανίερα εγκληματικά λαϊκίστικα παιχνίδια!

 

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ

Τα μέλη της πραγματική καταστροφικής Τρόικας είναι οι κύριοι Αντ. Σαμαράς, Αλ. Τσίπρας και Ευ. Βενιζέλος!! Ο πρώτος εξεβίασε πρόωρες εκλογές, που ήταν και αποδείχθηκαν άκαιρες κι επικίνδυνες, για να γίνει πρωθυπουργός! Την ώρα που καιγόταν το σπίτι μας, αντί

να πιάσει μαζί με τους υπόλοιπους την κάνουλα, ήθελε ντε και καλά να γίνει Αρχιπυραγός! Ο δεύτερος, άπειρος, άπυρος και φιλόδοξος έριξε βενζίνη στη φωτιά, για να διασφαλίσει την πλήρη καταστροφή του σπιτιού, ώστε να κερδίσει μερικές ψήφους οργής παραπάνω!

Ο τρίτος, αν και έμπειρος και έμπυρος, κάθισε μέσα στο πυροσβεστικό όχημα, παρακολουθώντας τους άλλους δύο με σαρδόνιο χαμόγελο, ελπίζοντας ότι τα εγκληματικά λάθη τους θα διέγραφαν τα δικά του, ώστε να τσιμπήσει κι αυτός μερικές ψήφους παραπάνω. Αυτοί, οι προηγούμενοι κι οι επόμενοι είναι οι ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, όχι οι ξένοι, όχι η Τρόικα, την οποία χρησιμοποιούν ως άλλοθι.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr