Έγινε η επίσημη ανακοίνωση του Twitter Music

19 Απριλίου 201311:00

Έχουμε ακούσει φήμες για μια νέα υπηρεσία από το Twitter κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, το Twitter Music, το οποίο είναι πλέον επίσημο και σύμφωνα με το Twitter είναι ένας νέος τρόπος για να ανακαλύψετε τη μουσική.

“Τα τραγούδια στο Twitter #music προέρχονται από τρεις πηγές, τα iTunes, Spotify και Rdio. Από προεπιλογή, θα ακούτε previews από το iTunes κατά την αναζήτηση μουσικής στην εφαρμογή. Οι συνδρομητές των Rdio και Spotify μπορούν να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους για να απολαύσουν τα πλήρη κομμάτια που είναι διαθέσιμα σε αυτούς τους αντίστοιχους καταλόγους. Θα συνεχίσουμε να διερευνάμε και να προσθέτουμε και άλλους παρόχους υπηρεσιών μουσικής“.

Το Twitter Music θα είναι διαθέσιμο από το App Store σήμερα και το Twitter έχει ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει επίσης μια έκδοση στο διαδίκτυο, στο music.twitter.com.

Πηγή : eparousia.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr