Αναβιώνει στο Εφετείo Θράκης ο θάνατος νεαρής ξανθιώτισσας σε καισαρική το 2005 !

18 Δεκεμβρίου 201221:27

dikastiko megaro komotinisΜια πολύκροτη υπόθεση αναβιώνει Εφετείο Θράκης, στην  Κομοτηνή την Τετάρτη.

Πρόκειται για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, γιατί την οποία κατηγορείται ένας μαιευτήρας της Ξάνθης και δύο γιατροί της Καβάλας, υπόθεση γνωστή από το 2005, και η οποία οδηγείται ξανά στις αίθουσες μετά από έφεση Εισαγγελέως και αρκετές αναβολές !

Αν και έχουν περάσει 7,5 χρόνια, δεν έχει ξεχαστεί η υπόθεση μιας νεαρής από την Ξάνθη, η οποία είχε χάσει τη ζωή της σε κλινική της Καβάλας μετά από τοκετό, όταν και έφερε στο κόσμο το παιδί της.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει καθώς το παιδί γεννήθηκε κανονικά αλλά η μητέρα  πέθανε λίγο μετά, θάνατο για τον οποίο οι συγγενείς έκτοτε υποστηρίζουν ότι ευθύνεται ο μαιευτήρας της Ξάνθης, οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ αντίστοιχα η άλλη πλευρά κάνει λόγο για επιπλοκή.

Ο δικαστικός αγώνας αποδείχτηκε μακρύς για το σύζυγο -που έκτοτε μεγαλώνει μόνος το παιδί τους- και την οικογένεια της άτυχης κοπέλας.  

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr