Χοντραίνει το παιχνίδι: Εφοδος σε τρία αστυνομικά τμηματα

24 Σεπτεμβρίου 201315:43

Εφοδο σε τρία αστυνομικά τμήματα πραγματοποιούσαν άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ καθώς οι έρευνες για την εμπλοκή αστυνομικών σε εγκληματικές πράξης της Χρυσής Αυγής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από τη στιγμή που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας ζήτησε να ξεκινήσουν οι έρευνες και ήδη αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων κάνουν φύλλο και φτερό τα αστυνομικά τμήματα σε Νίκαια, Ρέντη και Καμίνια.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» υποθέσεις ρατσιστικής βίας που ανέλαβαν τα τρία αυτά αστυνομικά τμήματα. Συγκεκριμένα ελέγχουν ποιοι ήταν οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει τις υποθέσεις, ποιοι ήταν οι μάρτυρες και μέχρι ποιο σημείο έχει φτάσει ή έρευνα ή αν έχει παγώσει.

Οι έφοδοι του Εσωτερικών Υποθέσεων αναμένεται να συνεχιστούν και σε άλλα τμήματα τις επόμενες ημέρες.

Συμπληρωματικό φάκελο έστειλε ο Δένδιας στην εισαγγελία

Συμπληρωματική αναφορά για αξιόποινες πράξεις μελών της «Χρυσής Αυγής» απέστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο νέος φάκελος περιλαμβάνει την υποβολή δικογραφίας για τα συμβάντα στο Πέραμα Αττικής και χρονολογικό κατάλογο επιθέσεων μελών ή υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», τον οποίο έδωσε στον υπουργό ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας σε συνέχεια της αναφοράς του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη (Δελτίο τύπου 19/09/2013), για τη διερεύνηση αξιοποίνων πράξεων μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», απέστειλε διαβιβαστικό έγγραφο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής / Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας / 2ου Τμ. Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, με θέμα την υποβολή δικογραφίας για τα συμβάντα της 12.09.2013 στο Πέραμα Αττικής (επίθεση ατόμων – μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» κατά ατόμων – μελών της τ.ο. Περάματος του ΚΚΕ).

Ο κ. Δένδιας απέστειλε επίσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου χρονολογικό κατάλογο επιθέσεων μελών ή υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», τον οποίο του ενεχείρισε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, κ. Μανώλης Γλέζος.

Φωτογραφία: fosphotos
www.iefimerida.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr