chimitsagkas-ryzi

Chimichagas με γέμιση Κόκκινων Φασολιών,Τυρί και Μεξικάνικο Ρύζι

12 Απριλίου 201210:00

chimitsagkas-ryziΣυνεχίζουμε το ταξίδι μας στο Μεξικό με ακόμη ένα κλασσικό μεξικάνικο πιάτο…συνοδεύστε το με μία παγωμένη μαργαρίτα!


{loadposition likebox}   {loadposition tweet}

Τα υλικά μας

για τα Chimichagas

2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια

6 τορτίγιες

3 ντομάτες ψιλοκομμένες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένo

Τσίλι σε σκόνη  

2 πράσινες πιπεριές χοντροκομμένες

2 κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες

1 κούπα τριμμένο τσένταρ

Λίγο ελαιόλαδο

Ταμπάσκο

Αλάτι

Για το Μεξικάνικο Ρύζι

2 κούπες κίτρινο ρύζι

1 κούπα καλαμπόκι

½ κούπα κονσέρβα κόκκινα φασόλια

1 ντομάτα ψιλοκομμένη

1 μέτρια πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 μέτρια κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

½ κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Μανιτάρια

Ταμπάσκο

Λίγο ελαιόλαδο

Αλάτι

Πάπρικα 

Για την sour cream

1 κούπα κρέμα γάλακτος παχύρευστη

Χυμό μισού λεμονιού

1 γιαούρτι αγελαδινό πλήρες

Διάβασε τη συνταγή στο myfunkycook.blogspot.com

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr