Η BlackBerry ετοιμάζει την κυκλοφορία Android tablet

7 Απριλίου 201710:00

Η Blackberry το τελευταίο διάστημα έχει κάνει σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στο κομμάτι των smartphones. Ουσιαστικά σταμάτησε την κατασκευή hardware και έδωσε την άδεια χρήσης του ονόματός της σε τρίτους, οι οποίοι κυκλοφορούν Android smartphones.

Μετά τα Android smartphones, φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δούμε και Android tablet με το brand της καναδικής εταιρείας.

Η BlackBerry στο παρελθόν δοκίμασε την τύχη της στα tablets, όταν ακόμη αναλάμβανε μόνη της την δημιουργία hardware. Ήταν το BlackBerry PlayBook, το οποίο μάλλον δεν τα πήγε τόσο καλά όσο μπορεί να περίμενε η εταιρεία και δεν είδαμε διάδοχο. Το PlayBook έτρεχε το OS της BlackBerry.

Ο CEO της εταιρείας, John Chen, κατά την διάρκεια της πρόσφατης ανακοίνωσης των οικομικών αποτελεσμάτων, επεσήμανε πως πολύ σύντομα κάποιος από τους συνεργάτες της BlackBerry μπορεί να κυκλοφορήσει Android tablet.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι θα είναι η δεύτερη φάση της διαδικασίας αδειοδότησης για την χρήση του BlackBerry brand. Επίσης τόνισε πως η BlackBerry βρίσκεται σε πολύ στενή σχέση με όλους τους συνεργάτες της, προκειμένου να διαβεβαιώσει ότι διατηρείται και βελτιώνεται το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και προστασίας που έχουν συνηθίσει οι χρήστες από την BlackBerry.

Πηγή: techblog.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr