Η Apple ετοιμάζει iPhone με οθόνη μεγαλύτερη από 5 ίντσες

27 Ιανουαρίου 201416:00

Πολύς λόγος γίνεται για το εάν η Apple ετοιμάζει ή όχι iPhone με μεγάλη οθόνη. Νεότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, επιβεβαιώνει τις φήμες για δύο συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες μέσα στο 2014.Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Apple ετοιμάζεται για το λανσάρισμα ενός iPhone με οθόνη 4,5 ιντσών και ακόμη ενός με οθόνη “μεγαλύτερη από 5 ίντσες”.

Συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά πιθανώς να μην λανσαριστούν μαζί οι δύο συσκευές, αφού το μικρό είναι στο τελικό στάδιο πριν μπει σε μαζική παραγωγή, ενώ το μεγάλο βρίσκεται ακόμη σε ανάπτυξη.

Τα δύο νέα smartphones θα είναι μεταλλικά, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα η Apple θα σταματήσει να παράγει πλαστικές συσκευές όπως το iPhone 5C.

Η συγκεκριμένη είδηση, εγείρει νέο κύκλο ερωτημάτων και φημών, αφού εάν το iPhone 5C σταματήσει να παράγεται μόλις έναν χρόνο μετά το λανσάρισμά του, θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα αποσύρει προϊόν πριν κλείσει 2 χρόνια στην αγορά.

Πηγή : www.e-pcmag.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr