Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Λιβιεράτο

20 Σεπτεμβρίου 201310:57

Ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο τραγουδιστής μπήκε στην εντατική δημόσιου νοσοκομείου της Αθήνας και σώθηκε στο παρά πέντε.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλευόταν εδώ και πέντε μέρες στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε με υπερβολική κατανάλωση χαπιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Espresso”, o γνωστός καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δίνει σκληρή μάχη προκειμένου να απεμπλακεί από τα δίχτυα της βαριάς κατάθλιψης στην οποία έχει περιέλθει, δεν άντεξε το ψυχικό μαρτύριο που βιώνει και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από τέσσερις ημέρες συνεχούς νοσηλείας και στενής παρακολούθησης, ο Λάμπης Λιβιεράτος ξεπέρασε τον κίνδυνο ενώ χθες, Πέμπτη, έλαβε και εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πηγή: Espresso

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr