20121107 111903

Απέκλεισαν τα δικαστήρια οι Δικηγόροι της Ξάνθης

7 Νοεμβρίου 201220:34

20121107 1119033ωρο αποκλεισμό στο Δικαστικό Μέγαρο της Ξάνθης πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι Δικηγόροι της Ξάνθης, από τις 9 μέχρι τις 12.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Δ.Σ.Ξ., Κική Κιούση, οι δικηγόροι, υλοποιώντας απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, απέκλεισαν τα δικαστήρια και δεν επέτρεψαν την είσοδο πολιτών και εργαζομένων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που ψηφίζονται.

Τα μέτρα σύμφωνα με την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου οδηγούν το δικηγορικό επάγγελμα στην εξαθλίωση «Όμως όχι μόνο την εξαθλίωση των δικηγόρων αλλά και των πολίτών αφού δεν θα έχουν τη δυνατότητα να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη αφού καθίσταται υπόθεση ακριβή για τους λίγους και κατέχοντες» σύμφωνα με την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου.

Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν αρκετές δεκάδες δικηγόρων της ΄Ξάνθης που παρέμειναν επί 3 ώρες στην είσοδο. Τέλος, η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr