Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας:Ετοιμάζουν νέα ροκ όπερα

5 Μαρτίου 201412:00

Μετά την επιτυχημένη αναβίωση της ροκ όπερας Δαίμονες, την περασμένη σεζόν στο θέατρο Παλλάς και την μεγάλη απήχηση που είχε από τον κόσμο, η Άννα Βίσση και ο μέντοράς της Νίκος Καρβέλας, θα συναντηθούν για ακόμα μία φορά.Το άκρως επιτυχημένο δίδυμο, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει νέα όπερα που θα ανέβει στην σκηνή τον ερχόμενο Χειμώνα. Η Άννα Βίσση μπορεί να συνεχίζει με επιτυχία τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο στο Pantheon Theater, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών μαζί με τους Νίκο Καρβέλα που θα υπογράφει την νέα ροκ όπερα και τον Γιάννη Κακλέα που θα αναλάβει την σκηνοθεσία.

Μάλιστα, για όσους ενδιαφέρονται και θα ήθελαν να βρεθούν επί σκηνής με την Άννα Βίσση και να συμμετάσχουν στην νέα όπερα του Νίκου Καρβέλα δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή και να στείλουν τα βιογραφικά τους στο: info@panikgold.com μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Οι τελικές audition θα γίνουν στο Pantheon Theater στις 17 και 18 Μαρτίου, ώρα 11:00, με τον Νίκο Καρβέλα, τον σκηνοθέτη της παράστασης Γιάννη Κακλέα και την Panik Gold παρόντες.

Πηγή : www.peoplegreece.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr