Ανακοινώθηκε ο LaCie Fuel ασύρματος σκληρός δίσκος για iPhone και iPad

6 Ιανουαρίου 201416:00

Η LaCie ανακοίνωσε ένα σκληρό δίσκο, τον LaCie Fuel, ο οποίος είναι ένας ασύρματος σκληρός δίσκος που έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί με το iPhone, το iPad και τον Mac σας.

Ο LaCie Fuel έρχεται με 1TB χώρο αποθήκευσης και μπορεί να συνδεθεί με το iPhone και το iPad σας χωρίς πρόσβαση στο internet, και να σας δώσει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για ταινίες, μουσική και πολλά άλλα.

Το Fuel λειτουργεί ως ένα Wi-Fi hotspot είναι σε θέση να στριμάρει περιεχόμενο HD σε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα, με πέντε συσκευές να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία της μονάδας ταυτόχρονα. Τα αρχεία στη μονάδα δίσκου είναι προσβάσιμα από τις iOS συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Seagate Media, αλλά και την AirPlay λειτουργικότητα που είναι επίσης διαθέσιμη.

Ακόμα προσφέρει και μια USB 3.0 θύρα,Dropbox συμβατότητα και διάρκεια ζωής της μπαταρίας 10 ώρες. Η συσκευή έρχεται με 1TB χώρο αποθήκευσης, θα πωλείται για $ 199.99 και θα είναι διαθέσιμη αργότερα αυτό το μήνα.

Πηγή : techfan.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr