Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας δείτε την νέα στρατηγική της Google που «ακυρώνει» το password

27 Δεκεμβρίου 201514:37

Ο νέος τρόπος για να συνδεθείτε με τις υπηρεσίες του κολοσσού αναζήτησης με δύο απλά βήματα

Είστε στον υπολογιστή ενός φίλου και θέλετε να συνδεθείτε με τις υπηρεσίες της Google, αλλά έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας; Είναι ο κωδικός σας μεγάλος και πολύπλοκος και θέλετε μια σύντομη πρόσβαση στην Google; Ο κολοσσός αναζήτησης έχει την λύση.

Πρόσφατα, η Google θέσπισε έναν νέο και απλούστερο τρόπο για γρήγορη πρόσβαση των χρηστών στην πληθώρα των υπηρεσιών της. Μόνο με την διεύθυνση email (αν φυσικά την θυμάστε) και με τον αριθμό του τηλεφώνου σας θα έχετε πρόσβαση στη Google.

Τοποθετείτε την διεύθυνση του email σας και η Google θα στείλει ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας στην οποία θα πρέπει να απαντήσετε.

Ο χρήστης Rohit Paul είναι από τους πρώτους που ανακάλυψε τον νέο τρόπο πρόσβασης και ανέβασε τις σχετικές οδηγίες στην κοινότητα του Android. Πολλοί χρήστες δήλωσαν ικανοποίηση και σχολίασαν ότι με τον νέο τρόπο πρόσβασης κερδίζουν χρόνο.

Πηγή: protothema.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr