Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, 17 χρόνια μετά το θάνατό της

14 Ιουλίου 201319:41

Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία και την καριέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη έρχονται στο φως από το ένθετο People της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, 17 χρόνια μετά το θάνατό της.

aliki
Η πρώτη…”τολμηρή” φωτογράφιση της Αλίκης όταν ήταν μωρό.

aliki3
Το θέατρο ήταν το πάθος της ήδη από πολύ μικρή ηλικία!

aliki4
Ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά.

aliki5
Μία σπάνια φωτογραφία απεικονίζει όλη την οικογένεια της Αλίκης, τη μητέρα της Έμυ και τον πατέρα της Γιάννη, αλλά και τα μικρότερα αδέλφια της Αντώνη και Τάκη. Στα αριστερά η Αλίκη κρατάει το μπράτσο της μητέρας της. Όπως η ίδια είχε δηλώσει: “Ποτέ δεν υπήρξα το ξένοιαστο κορίτσι. Ήμουν το κορίτσι που στα 6 του χρόνια τού έβαλαν μαύρες κορδέλες, γιατί τού σκότωσαν τον πατέρα. Ύστερα πέρασα μια ζωή μελαγχολική και στερημένη σναισθηματικά. Και οικονομικά ακόμα. Η μοναδική μου χαρά εκείνα τα χρόνια ήταν τα παιχνίδια μου με τα αδέλφια μου, Τάκη και Αντώνη, τα καλοκαίρια που παίζαμε θέατρο με τα σεντόνια του σπιτιού με έργα δικά μου ή από τις ιστορίες τουο Ταρζάν. Εγώ έκανα την Τσίτα”.

aliki2

Με τον ηθοποιό Μιχάλη Νικολινάκο που τελικά τον αντικατέστησε ο Αλέκος Αλεξανδράκης στην ταινία “Το κλωτσοσκούφι”.

aliki1
Μια σπάνια και εξαιρετικά κομψή φωτογραφία της Αλίκης από φωτογράφιση μόδας, το 1970.

Πηγή : Tlife

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr