Αυτό είναι το νέο Facebook

7 Μαρτίου 201317:00

Τη νέα μορφή του Facebook αναμένεται να παρουσιάσουν σήμερα οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο αρχηγείο του Μένλο Πάρκ της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν ο ανασχεδιασμός θα αφορά κυρίως την πρώτη σελίδα με την οποία συνδέεται ο χρήστης, δηλαδή το Newsfeed.

Για τα στελέχη της εταιρίας ο στόχος είναι διπλός. Αφενός να ανανεωθεί το ενδιαφέρον των χρηστών, αφετέρου να προσελκύσουν ακόμη περισσότερες διαφημίσεις.

Αυτό που θα περιλαμβάνει σίγουρα η νέα μορφή της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης θα είναι: μεγαλύτερες φωτογραφίες, πιο πολλά βίντεο και πιο «ενδιαφέρουσες» διαφημίσεις.

Αν και οι υπεύθυνοι του facebook έχουν ανασχεδιάσει και στο παρελθόν τη σελίδα τους, είναι η πρώτη φορά που κινούνται με γνώμονα την «βαρεμάρα» των χρηστών όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με έρευνα των New York Times, το 61% των χρηστών έχει διακόψει τις σχέσεις του με το facebook ακόμη και για μήνες ολόκληρους, ενώ ένα 20% πήρε οριστικό «διαζύγιο». Και η εξήγηση την οποία έδωσαν είναι «βαρεμάρα».

Πηγή:  iefimerida.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr